Lunsjprat med Itera


Tid: 12:00-13:00


Sted: Digitalt


Dato: 15.02.2022


Antall som får mat: 30Itera er et norsk børsnotert teknologiselskap, med nærmere 600 ansatte. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Fredrikstad, Reykjavik, Kiev og Bratislava. Vi leverer prosjekter og tjenester innen rådgivning og strategi, design og utvikling, drift og forvaltning. Vi jobber i tverrfaglige team for å få dypere innsikt, utforske nye muligheter og utvikle innovative løsninger som løser våre kunders nåværende og fremtidige utfordringer.

Vårt mål er å ha en positiv innvirkning på alt vi gjør. Vi er drevet av teknologi, og vi brenner for endringskraften den gir. For å kunne utgjøre en forskjell, kreves det både nytenkning, ny teknologi og nye måter å jobbe på. Vi legger derfor stor vekt på hvordan vårt bidrag kan ha størst mulig verdi for kunden, og hvordan vi sammen kan skape synergier. Itera er kåret til én av Norges 25 mest innovative selskaper.

Hvordan designe for adferdsendring?

Katinka er UX og visuell designer med 13 år i Itera. Hun jobber med digitale løsninger for kunder som If forsikring og Cognite, med fokus på brukeren og deres behov. Mange digitale løsninger har som mål å endre brukerens adferds og få brukeren til å prøve noe nytt for å få en jobb gjort.

Men hvordan får vi brukerne til å endre adferd? Hva motiverer dem til endring?

Og hvordan kan vi være med å skape gode og varige løsninger som virkelig skaper en endring i brukerens adferd?

Ved å kjenne til noen av prinsippene for adferdsteori og psykologi kan vi lettere forstå hvorfor brukerne gjør som de gjør. Katinka vil gå gjennom flere slike prinsipper. Hun vil også vise nyttige verktøy og metoder for å analysere hva som påvirker adferden samt hvordan vi kan designe basert på denne kunnskapen. Dessuten vil du få presentert noen praktiske eksempler. Velkommen!

De 30 første får 300 kr i gavekort på foodora!


MELD PÅ