Workshop med Bekk


Tid: 17:00-20:00


Sted: Skiboli


Dato: 14.02.2022


Antall plasser: 35Bekk er et norsk selskap som lykkes på grunn av mennesker som brenner for faget sitt. Vi jobber med strategi, design og teknologi og tror på tverrfaglige team. Hos oss får du muligheten til å utvikle løsninger som hjelper bedrifter med å nå sine mål innen digitalisering og nyskaping.

Workshop - Adferdsdesign for alle: Hvordan kan designere jobbe med adferdsendring som mål?

Velkommen til workshop med Preben og Ragnhild fra Bekk! Vi ønsker å invitere deg til en lærerik og annerledes workshop med atferdsendring i sentrum. Mange av oss kjenner seg nok igjen i at vi ofte tar utgangspunkt i ønsket funksjonalitet når vi skal utvikle nye løsninger. Men: Hva om vi tar et steg tilbake og heller fokuserer på hvilken atferd vi ønsker å oppnå? Workshopen er blant annet inspirert av Nudge unit i UK Gov. Vi kommer til å lose dere gjennom en type “designprosess” som støtter seg på konkrete verktøy som er basert på forskning på menneskelig adferd og psykologi.

Workshopen inkludert en presentasjon av Bekk vil vare i 3t, deretter drar vi ut til ØX og hygger oss. Det vil også bli servert mat og drikke underveis i workshopen. Vel møtt!


MELD PÅ