Workshop med Kantega


Tid: 17:00-20:00


Sted: Hos Kantega, Bassengbakken 4 på Solsiden


Dato: 10.02.2022


Antall plasser: 30Kantega er et tverrfaglig konsulentselskap med kontorer i Trondheim, Oslo og Bergen. Vi er rundt 170 ansatte, og vi eier vårt eget IT-selskap. Det gjør noe med oss, forholdet til kundene våre og løsningene vi lager.

Workshop: UX-lover

Systematisk arbeid med brukerinnsikt og brukertesting er essensielt for å lage de virkelig gode, brukervennlige løsningene. Men selv uten å ha snakket med en bruker, kan vi gjøre en rekke antagelser om hvordan en løsning bør utformes.

Psykologiske studier har avdekket at menneskers handlingsmønster og oppfattelse av virkeligheten gjerne er forutsigbare. Vi som designere kan derfor støtte oss på såkalte psykologiske heuristikker, eller UX-lover, når vi utøver vårt virke.

I denne workshopen vil dere få kjennskap til UX-lovene på en morsom, spennende og kreativ måte. Vi har satt opp en rekke poster i våre lokaler, som dere kan besøke for lære mer om lovene. Dere vil bli delt inn i grupper, og får praktiske oppgaver underveis.

Det blir fysisk workshop hos Kantegas lokaler på Solsiden, hvor det blir servert først mat og drikke i kantina deres, hvor man også får høre om hvordan det er å være designer i Kantega!

Åpent for 2.-5. klasse!


MELD PÅ