Bedriftspresentasjon med Bouvet


Tid: 16:30-18:00


Sted: Minen


Dato: 07.02.2022


Antall plasser: 40



​​Bouvet er et norsk konsulentselskap med 14 kontorer i Norge og Sverige. Vi rekrutterer våre medarbeidere etter et sett verdier og ønsker at våre leveranser og kundeforhold også skal reflektere disse. Vi jobber vi med alle bransjer og sektorer, alt fra energi, transport, helse, forsvar til offentlig sektor. Dette er viktig for oss for å leve etter vår visjon om å være med å bygge fremtidens samfunn.

"I Bouvet legger vi aktivt til rette for at hver enkelt som jobber hos oss skal ha det best mulig og bli best mulig. I oppdrag for kunder betyr det at samarbeid, tverrfaglighet, proaktivitet og dialog er avgjørende når vi skal drive kreativ problemløsning. Her jobber vi sammen og kommer i mål sammen. Vi liker ikke spisse albuer. Vi er også opptatt av å gi deg tid, både til å levere kvalitet og utvikle deg faglig."

Under bedriftspresentasjonen kommer det to UX designere for å fortelle mer om Bouvet sine verdier og kultur. Delingskultur er ett av deres verdiord, og de kommer for å dele om sine erfaringer om designsystemer, hvordan de jobber med dette for sine kunder og hvilke effekter man ser av å benytte et designsystem. Et designsystem består av grunnleggende egenskaper for visuell utforming, et bibliotek av gjenbrukbare komponenter og retningslinjer for bruken av disse. Det er et viktig verktøy for å skape en helhetlig brukeropplevelse og bidrar til effektiv produktutvikling.

Etter bedriftspresentasjonen får vi servert pizza fra Grano til minen!

Åpent først for 3. - 5. klasse!


MELD PÅ