Stands og utstilling med: Bouvet, Kantega, Variant, NoA Ignite og Strise


Tid: 13:30-15:00


Sted: Gurva


Dato: 07.02.2022Etter sofaprat blir Gruva på Oppredningen fylt med stands fra spennende bedrifter og en solid utstilling av prosjekter fra studenter ved industriell design.

De 100 første som kommer får goodiebags!

Her kan vi også friste med standbingo og masse kule premier!

Bedriftene som kommer på stands er:

Bouvet:
Bovet er et norsk konsulentselskap som jobber med alle bransjer og sektorer, alt fra energi, transport, helse, forsvar til offentlig sektor. Bovets sin visjon er å være med å bygge fremtidens samfunn.

Kantega:
Kantega er et tverrfaglig konsulentselskap med kontorer i Trondheim, Oslo og Bergen. Vi er rundt 170 ansatte, og vi eier vårt eget IT-selskap. Det gjør noe med oss, forholdet til kundene våre og løsningene vi lager.

Variant:
Variant er et konsulentselskap av og for mennesker med stor læreglede, som styrer sin egen hverdag og som er rause med hverandre. Til felles har de at de elsker utfordringer hvor utvikling, design og teknologikompetanse finner sammen. For Variant handler ikke IT om designskisser, linjer av kode eller infrastruktur, men om samarbeid og forståelse.

NoA Ignite:
NoA Ignite er et design- og teknologiselskap på 400 personer. Sammen med oppdragsgiverne deres finner de nye veier til mål, gjennom design og utvikling av løsninger som hjelper folk, forretning og samfunn.

Strise:
Strise er en skybasert software som bruker kunstig intelligens til å knytte sammen innsikt om B2B-kunder. På denne måten hjelper de bedrifter til å følge opp og med på sine kunder, finne nye, forhindre økonomisk kriminalitet og mye mer.

Vi ses!