Åpning og sofaprat med Bouvet


Tid: 12:15-13:15


Sted: Digitalt


Dato: 07.02.2022Er du klar for å kickstarte årets kuleste designmesse? DesignEXPO går av stabelen 7. Februar og vi vil i den anledning invitere til en forrykende åpningsdag!

Vi kjører i gang med en sofaprat hvor vi tar et dypdykk i årets tema “Design på hjernen”, sammen med erfarne designere fra Bouvet. Noen mennesker er vant til å tenke på design som en ren kunstnerisk jobb, men det er mye mer som står bak det. Vakker estetikk er ikke nok til å skape godt design. Det er derfor designere bør ha visse kunnskaper og ferdigheter fra forskjellige vitenskaper for å gjøre en god jobb. Og det er ikke bare kunsten å designe, det handler også om ulike kunnskaps- og praksisfelt som hjelper dem å jobbe effektivt og produktivt. En av de grunnleggende studiene som hjelper designere til å forstå brukere er psykologi. I dag skal vi finne ut hvilken stor rolle psykologi spiller i design og hvilke psykologiske prinsipper som er viktige å huske under designprosessen.

Sofapraten vil streames fra FRAM med IPD’s egne Amanda og Einar som konferansier, og Ida i spennende samtale med Bouvet. Streamingen krever ingen påmelding.

Etter sofapraten kan man dra til Gruva på Oppredningen for å se stands og utstillingen!


ZOOMLINK